Ново Tipo Street

ПОВЕЌЕ ТЕХНОЛОГИЈА, СТИЛ И ОПРЕМА.

ЗА 11.990 €

ДИЗАЈН


За оние кои не се откажуваат од ништо, тука е новото Tipo Street.
Прекрасните црни алуминиумски тркала од 16’’, ексклузивниот “Street” знак, затемнетите задни стакла и предните LED светла го комплетираат градскиот карактер на новото Tipo Street.

МОТОР


Одлично е да се патува во стил, но уште подобро е кога вашето возило се грижи за животната средина.
Благодарение на EURO 6D моторот, ќе уживате возејќи низ градот притоа со минимално влијание врз животната средина.

ВНАТРЕШЕН КОМФОР


Дизајнот на новото Tipo Street обезбедува одлична удобност за возачот и патниците. Во внатрешноста, новите црни рачки, седиштата со црно/сив штоф со двојна обработка, дополнително го истакнуваат комфорот кој го поседува Tipo Street.
Багажникот на новото Tipo Street е меѓу најдобрите во неговата класа, ниту вие ниту вашите патници нема да треба да оставите ништо зад себе.
Не чекајте! Изберете целосна слобода на движење.

Новото Tipo Street


Достапно во hatchback, sedan и station wagon изведба.

Ново Tipo Street

ПОВЕЌЕ ТЕХНОЛОГИЈА, СТИЛ И ОПРЕМА.
ЗА 11.990 €

ДИЗАЈН


За оние кои не се откажуваат од ништо, тука е новото Tipo Street.
Прекрасните црни алуминиумски тркала од 16’’, ексклузивниот “Street” знак, затемнетите задни стакла и предните LED светла го комплетираат градскиот карактер на новото Tipo Street.

МОТОР


Одлично е да се патува во стил, но уште подобро е кога вашето возило се грижи за животната средина.
Благодарение на EURO 6D моторот, ќе уживате возејќи низ градот притоа со минимално влијание врз животната средина.

ВНАТРЕШЕН КОМФОР


Дизајнот на новото Tipo Street обезбедува одлична удобност за возачот и патниците. Во внатрешноста, новите црни рачки, седиштата со црно/сив штоф со двојна обработка, дополнително го истакнуваат комфорот кој го поседува Tipo Street.
Багажникот на новото Tipo Street е меѓу најдобрите во неговата класа, ниту вие ниту вашите патници нема да треба да оставите ништо зад себе.
Не чекајте! Изберете целосна слобода на движење.

Новото Tipo Street


Достапно во hatchback, sedan и station wagon изведба.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

    Правни забелешки