TIPO MIRROR ВЕЌЕ

ОД 12.490 €

Со Tipo Mirror Hatchback или Sedan навикнете
се да добивате повеќе

ПОВЕЌЕ ТЕХНОЛОГИЈА


Иднината е во вашите раце, но во Tipo Mirror контролирајте ја со мал прст. Лесно поврзете го својот паметен телефон со мултимедиа системот Uconnect ™ со 7 ” HD LIVE екран на допир.

ПОВЕЌЕ СТИЛ


Иновативен дизајн и стил. Внатрешноста го има целиот простор за вас и за сè што посакувате. Повпечатлив изглед со ексклузивната надворешност со 16″ црни алуминиумски тркала со дијамантски сјај и хромираните елементи. Изгледот е финализиран со заштитниот Tipo Mirror знак поставен на самата врата.

ПОВЕЌЕ ОПРЕМА


Направете чекор напред со помош на моторот од најнова генерација Euro 6D TEMP, издржлив и економичен. Осветлете го вашиот пат со помош на предните светла за магла и почувствувајте ја безбедноста со помош на задните паркинг сензори. Финалниот изглед е дефиниран со метализирана Blue Venezia боја ексклузивна само за Mirror.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

  ВАШИ ДЕТАЛИ

  Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

  Правни забелешки

  TIPO MIRROR ВЕЌЕ

  ОД 12.490 €

  Со Tipo Mirror Hatchback или Sedan навикнете се да добивате повеќе

  ПОВЕЌЕ ТЕХНОЛОГИЈА


  Иднината е во вашите раце, но во Tipo Mirror контролирајте ја со мал прст. Лесно поврзете го својот паметен телефон со мултимедиа системот Uconnect ™ со 7 ” HD LIVE екран на допир.

  ПОВЕЌЕ СТИЛ


  Иновативен дизајн и стил. Внатрешноста го има целиот простор за вас и за сè што посакувате. Повпечатлив изглед со ексклузивната надворешност со 16″ црни алуминиумски тркала со дијамантски сјај и хромираните елементи. Изгледот е финализиран со заштитниот Tipo Mirror знак поставен на самата врата.

  ПОВЕЌЕ ОПРЕМА


  Направете чекор напред со помош на моторот од најнова генерација Euro 6D TEMP, издржлив и економичен. Осветлете го вашиот пат со помош на предните светла за магла и почувствувајте ја безбедноста со помош на задните паркинг сензори. Финалниот изглед е дефиниран со метализирана Blue Venezia боја ексклузивна само за Mirror.

  ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

   ВАШИ ДЕТАЛИ

   Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

   Правни забелешки