Alfa Romeo
STELVIO B-TECH

2.2 Turbo Diesel 190 КС Q4 AT8

ЛИЗИНГ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ
*Испорака веднаш

Alfa Romeo
STELVIO B-TECH

2.2 Turbo Diesel 190 КС Q4 AT8

ЛИЗИНГ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ
*Испорака веднаш

БЕСКОМПРОМИСЕН СТИЛ


Stelvio B-Tech е лимитирана специјална серија на повеќе пати наградуваниот SUV на Alfa Romeo: комбинација на италијански стил, дизајн, технологија и перформанси. Се одликува со својата технолошка опрема и агресивниот но сепак елегантен стил, карактеризиран со сјајни црни детали кои го привлекуваат вниманието на прв поглед.

ИНОВАТИВЕН ИНЖЕНЕРИНГ


Stelvio B-Tech edition во серија е опремен со фарови 35W Bi-Xenon и ексклузивни безбедносни системи развиени од Alfa Romeo со чија помош гарантира безбедност и видливост: систем Q4 AWD, Lane Departure Warning (LDW), Forward Collision Warning (FCW), Adaptive Cruise Control, Alfa™ DNA, ALFA™ LINK, адаптивен темпомат, систем за отворање без употреба на клуч , двозонски автоматски клима-уред и многу повеќе.

НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА


Stelvio B-Tech нуди табла со инструменти со 7” екран, систем за информирање и забава Alfa Connect 3D Nav со 8,4” HD екран и навигација, мапи на Европа, DAB радио, Apple CarPlay и Android Auto™ Mirroring и сето тоа во стандардна опрема.

БЕСКОМПРОМИСЕН СТИЛ


Stelvio B-Tech е лимитирана специјална серија на повеќе пати наградуваниот SUV на Alfa Romeo: комбинација на италијански стил, дизајн, технологија и перформанси. Се одликува со својата технолошка опрема и агресивниот но сепак елегантен стил, карактеризиран со сјајни црни детали кои го привлекуваат вниманието на прв поглед.

ИНОВАТИВЕН ИНЖЕНЕРИНГ


Stelvio B-Tech edition во серија е опремен со фарови 35W Bi-Xenon и ексклузивни безбедносни системи развиени од Alfa Romeo со чија помош гарантира безбедност и видливост: систем Q4 AWD, Lane Departure Warning (LDW), Forward Collision Warning (FCW), Adaptive Cruise Control, Alfa™ DNA, ALFA™ LINK, адаптивен темпомат, систем за отворање без употреба на клуч , двозонски автоматски клима-уред и многу повеќе.

НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА


Stelvio B-Tech нуди табла со инструменти со 7” екран, систем за информирање и забава Alfa Connect 3D Nav со 8,4” HD екран и навигација, мапи на Европа, DAB радио, Apple CarPlay и Android Auto™ Mirroring и сето тоа во стандардна опрема.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

    Правни забелешки