НОВИОТ JEEP® RENEGADE
ВЕЌЕ ЗА 16.990 €

ЛЕГЕНДИТЕ НЕ СЕ РАЃААТ, ТИЕ СЕ СОЗДАВААТ.

Дизајниран за удобност, моќ, забава и авантура. Новиот Јeep® Renegade го комбинира духот на автентичниот Jeep® со легендарен градски допир. Со подобрени уреди за поголема безбедност и обновен надворешен изглед има сè што посакувате во серија.

НОВИ ТУРБО МОТОРИ, ЗА НОВ ВИД НА МОЌНОСТ


Новиот Jeep® Renegade поседува потполно нови ТУРБО бензински мотори со 120 КС и 150 КС, Euro 6D, поштедливи и поефикасни и со перформанси на врвот од класата.

НОВ ДИЗАЈН СО УРБАН КАРАКТЕР


Уникатноста на моделот е загарантирана со новиот изглед: комплетно нова предна решетка со седум отвори, 16” алуминиумски тркала во серија, надолжни кровни носачи и LED предни светла кои го одземаат здивот.

ВНАТРЕШНА ПРОСТОРНОСТ


Новиот Jeep® Renegade има најдобра просторност во класата, што му овозможува да појде насекаде, во целосен комфор.

UCONNECT РАДИО СО ЕКРАН НА ДОПИР


Новиот Jeep® Renegade нуди најнова генерација системи Uconnect™ со екран чувствителен на допир, гласовни команди на управувачот, Bluetooth аудио стриминг и USB конектор. И во движење останете поврзани со сè она што ви значи, особено вашиот паметен телефон.

СИСТЕМИ ЗА НАПРЕДНА БЕЗБЕДНОСНА ОПРЕМА


Благодарение на усовршената напредна помош при кочење, електричната паркинг кочница, паркинг сензорите и специјалниот систем за предупредување при промена на лента значително е зголемена безбедноста и удобноста при возењето, особено во густ сообраќај.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

  ВАШИ ДЕТАЛИ

  Податоците кои ни ги давате со овој формулар ќе бидат обработени, зачувани и употребени во согласност со условите утврдени во нашата Политика на приватност. Би сакале да ве контактираме во врска со нашите производи, понуди и услуги. Замолуваме назначете подолу како би сакале да ве контактираме.

  Правни забелешки

  НОВИОТ JEEP® RENEGADE
  ВЕЌЕ ЗА 16.990 €

  ЛЕГЕНДИТЕ НЕ СЕ РАЃААТ, ТИЕ СЕ СОЗДАВААТ.

  Дизајниран за удобност, моќ, забава и авантура. Новиот Јeep® Renegade го комбинира духот на автентичниот Jeep® со легендарен градски допир. Со подобрени уреди за поголема безбедност и обновен надворешен изглед има сè што посакувате во серија.

  НОВИ ТУРБО МОТОРИ, ЗА НОВ ВИД НА МОЌНОСТ


  Новиот Jeep® Renegade поседува потполно нови ТУРБО бензински мотори со 120 КС и 150 КС, Euro 6D, поштедливи и поефикасни и со перформанси на врвот од класата.

  НОВ ДИЗАЈН СО УРБАН КАРАКТЕР


  Уникатноста на моделот е загарантирана со новиот изглед: комплетно нова предна решетка со седум отвори, 16” алуминиумски тркала во серија, надолжни кровни носачи и LED предни светла кои го одземаат здивот.

  ВНАТРЕШНА ПРОСТОРНОСТ


  Новиот Jeep® Renegade има најдобра просторност во класата, што му овозможува да појде насекаде, во целосен комфор.

  UCONNECT РАДИО СО ЕКРАН НА ДОПИР


  Новиот Jeep® Renegade нуди најнова генерација системи Uconnect™ со екран чувствителен на допир, гласовни команди на управувачот, Bluetooth аудио стриминг и USB конектор. И во движење останете поврзани со сè она што ви значи, особено вашиот паметен телефон.

  СИСТЕМИ ЗА НАПРЕДНА БЕЗБЕДНОСНА ОПРЕМА


  Благодарение на усовршената напредна помош при кочење, електричната паркинг кочница, паркинг сензорите и специјалниот систем за предупредување при промена на лента значително е зголемена безбедноста и удобноста при возењето, особено во густ сообраќај.

   ВАШИ ДЕТАЛИ

   Податоците кои ни ги давате со овој формулар ќе бидат обработени, зачувани и употребени во согласност со условите утврдени во нашата Политика на приватност. Би сакале да ве контактираме во врска со нашите производи, понуди и услуги. Замолуваме назначете подолу како би сакале да ве контактираме.

   Правни забелешки