Ново
Tipo CROSS

Време е да откриеш нови патишта, со совршен партнер: новото Tipo CROSS.
Crossover-от кој недостасуваше.
Подготвен е да те изненади и освои со прекрасниот изглед, најнова технологија и исклучително добри перформанси.

Новото Fiat Tipo Cross има сè, вклучувајќи и стил!

Ново
Tipo CROSS

Време е да откриеш нови патишта, со совршен партнер: новото Tipo CROSS.
Crossover-от кој недостасуваше.
Подготвен е да те изненади и освои со прекрасниот изглед, најнова технологија и исклучително добри перформанси.

Откриј ја новата гама Tipo веќе од 11.490 € *

Ново Tipo Sedan


Повеќе начини да се биде единствен.
Динамичен со елегантната силуета која му дава софистициран допир на изгледот на новото Тipo Sedan.
Градскиот стил добива повеќе впечатливост со деталите во црна боја на новото Тipo Sedan, новото хромирано FIAT лого, 15”челични тркала, багажник со капацитет од 520 dm3 кој нуди можност во него да се смести сè што ти треба. А, неговиот дизајн овозможува и поголема заштита на предметите сместени внатре.

Ново Tipo Sedan за 11.490 €
Откриј го моделот

Ново Tipo Cross


Технологија на највисоко ниво и нов еколошки мотор. На новата предница се појавува редизајнирана маска на која се наоѓа и новото лого со букви испишано FIAT. Седиштата се во штофови со ексклузивни дизајни. Исклучително технолошки и софистициран изглед кој ти овозможува целосна контрола над возилото во текот на возењето. Истовремено го имаш на дланка милтимедијалниот дел од автомобилот, како и телефонот.

………….
Ново Tipo Cross за 17.200 €
Откриј го моделот

Ново Tipo Hatchback


Прв чекор кон новите дестинации.
Животот се состои од избор: направи го твојот и избери го стилот кој најмногу ќе одговара на твоите желби за твоето ново Tipo Hatchback. Со нова предна маска и ново FIAT лого, 15” челични тркала, радио со USB, детали во црна боја и нови бои за уште повпечатлив градски изглед.

Ново Tipo Hatchback за 12.690 €
Откриј го моделот

Ново Tipo Sedan


Повеќе начини да се биде единствен.
Динамичен со елегантната силуета која му дава софистициран допир на изгледот на новото Тipo Sedan.
Градскиот стил добива повеќе впечатливост со деталите во црна боја на новото Тipo Sedan, новото хромирано FIAT лого, 15”челични тркала, багажник со капацитет од 520 dm3 кој нуди можност во него да се смести сè што ти треба. А, неговиот дизајн овозможува и поголема заштита на предметите сместени внатре.

Ново Tipo Sedan за 11.490 €

Откриј го моделот

Ново Tipo Cross


Технологија на највисоко ниво и нов еколошки мотор. На новата предница се појавува редизајнирана маска на која се наоѓа и новото лого со букви испишано FIAT. Седиштата се во штофови со ексклузивни дизајни. Исклучително технолошки и софистициран изглед кој ти овозможува целосна контрола над возилото во текот на возењето. Истовремено го имаш на дланка милтимедијалниот дел од автомобилот, како и телефонот.

Ново Tipo Cross за 17.200 €

Откриј го моделот

Ново Tipo Hatchback


Прв чекор кон новите дестинации.
Животот се состои од избор: направи го твојот и избери го стилот кој најмногу ќе одговара на твоите желби за твоето ново Tipo Hatchback. Со нова предна маска и ново FIAT лого, 15” челични тркала, радио со USB, детали во црна боја и нови бои за уште повпечатлив градски изглед.

Ново Tipo Hatchback за 12.690 €

Откриј го моделот

ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

    Правни забелешки