АВАНТУРАТА Е ТВОЈОТ ЖИВОТЕН СТИЛ!

Кредит или лизинг-Изборот е твој!
Избери го најповолниот начин на финансирање и вози:
НОВ JEEP® COMPASS или JEEP® RENEGADE

НАЈМНОГУ ТЕХНОЛОГИЈА НА ЕДЕН COMPASS ДОСЕГА


Искусете извонреден и ефикасен начин на возење со новиот Jeep® Compass.
Сигурност и забава за ново искуство во возењето, благодарение на Uconnect™ екранот на допир постојано поврзани со сите работи кои на вас ви се важни. Со нашите најнови мотори до намалување на потрошувачката и на емисијата на штетни гасови.

НОВИ ТУРБО БЕНЗИНСКИ МОТОРИ ДО
150 КС


Новиот Jeep® Compass е на располагање со три нови конфигурации на мотори, бензински и дизел, и двата со преден погон до 150 КС. А, оваа моќност доаѓа заедно со намалени потрошувачки и емисии, согласно стандардите на Euro6D.

НОВ АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧ СО ДВОЈНА СПОЈКА


Новиот 1.3 турбо бензински мотор со 150 КС го достигнува својот врвен потенцијал во комбинација со 6-степениот менувач со двојна спојка: подобар одзив, помеко возење во секакви услови и поефикасна употреба на гориво.

НОВИ БОИ НА КАРОСЕРИЈАТА СО ЦРН ПОКРИВ


Новиот Jeep® Compass има нова понуда на бои на каросеријата со можност да се додаде црн кров, за да му се даде поексклузивен изглед на вашиот автомобил. За да се истакнете себеси и да се издвоите од останатите.

НОВИ ТРКАЛА ОД ЛЕСНА ЛЕГУРА


Можете да го докомплетирате изгледот на вашиот нов Jeep® Compass со многу различни конфигурации на тркалата, и тоа од 16” дo 19”, и сите тие совршено се вклопуваат во снажните поткрила, заштитните пластики и софистицираниот дизајн на Jeep.

Вози JEEP® RENEGADE за 15.900 €


АВАНТУРАТА Е ТВОЈОТ ЖИВОТЕН СТИЛ!
Удобност, моќ и забава, JEEP® RENEGADE поседува се што може да посакате.

Сега со промотивен попуст од 1500 евра за сите модели во ценовникот и специјални услови за финансирање за правни и физички лица.

КРЕДИТ ИЛИ ЛИЗИНГ ИЗБОРОТ Е ТВОЈ!


Избери го најповолниот начин на финансирање и вози:
НОВ JEEP® COMPASS или JEEP® RENEGADE

∙Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
0% учество
5% фиксна каматна стапка
до 5 години рок на отплата
∙Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

АВАНТУРАТА Е ТВОЈОТ ЖИВОТЕН СТИЛ!

Кредит или лизинг-Изборот е твој!
Избери го најповолниот начин на финансирање и вози:
НОВ JEEP® COMPASS или JEEP® RENEGADE

НАЈМНОГУ ТЕХНОЛОГИЈА НА ЕДЕН COMPASS ДОСЕГА


Искусете извонреден и ефикасен начин на возење со новиот Jeep® Compass.
Сигурност и забава за ново искуство во возењето, благодарение на Uconnect™ екранот на допир постојано поврзани со сите работи кои на вас ви се важни. Со нашите најнови мотори до намалување на потрошувачката и на емисијата на штетни гасови.

НОВИ ТУРБО БЕНЗИНСКИ МОТОРИ ДО 150 КС


Новиот Jeep® Compass е на располагање со три нови конфигурации на мотори, бензински и дизел, и двата со преден погон до 150 КС. А, оваа моќност доаѓа заедно со намалени потрошувачки и емисии, согласно стандардите на Euro6D

НОВ АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧ СО ДВОЈНА СПОЈКА


Новиот 1.3 турбо бензински мотор со 150 КС го достигнува својот врвен потенцијал во комбинација со 6-степениот менувач со двојна спојка: подобар одзив, помеко возење во секакви услови и поефикасна употреба на гориво.

НОВИ БОИ НА КАРОСЕРИЈАТА СО ЦРН ПОКРИВ


Новиот Jeep® Compass има нова понуда на бои на каросеријата со можност да се додаде црн кров, за да му се даде поексклузивен изглед на вашиот автомобил. За да се истакнете себеси и да се издвоите од останатите.

НОВИ ТРКАЛА ОД ЛЕСНА ЛЕГУРА


Можете да го докомплетирате изгледот на вашиот нов Jeep® Compass со многу различни конфигурации на тркалата, и тоа од 16” дo 19”, и сите тие совршено се вклопуваат во снажните поткрила, заштитните пластики и софистицираниот дизајн на Jeep.

Вози JEEP® RENEGADE за 15.900 €


АВАНТУРАТА Е ТВОЈОТ ЖИВОТЕН СТИЛ! Удобност, моќ и забава, JEEP® RENEGADE поседува се што може да посакате.

Сега со промотивен попуст од 1500 евра за сите модели во ценовникот и
специјални услови за финансирање за правни и физички лица.

КРЕДИТ ИЛИ ЛИЗИНГ ИЗБОРОТ Е ТВОЈ!


Избери го најповолниот начин на финансирање и вози:
НОВ JEEP® COMPASS или JEEP® RENEGADE

∙Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
0% учество
5% фиксна каматна стапка
до 5 години рок на отплата
∙Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Податоците кои ни ги давате со овој формулар ќе бидат обработени, зачувани и употребени во согласност со условите утврдени во нашата Политика на приватност. Би сакале да ве контактираме во врска со нашите производи, понуди и услуги. Замолуваме назначете подолу како би сакале да ве контактираме.

    Правни забелешки