Вози ја иновацијата секој ден. Нов Jeep® Compass со најавангардна технолошка опременост,
нови нивоа на безбедност, нови мотори, нова линија на удобност.

НОВ ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕРОТ


Jeep® Compass е попросторен во секој поглед. Елегантната внатрешност има поголеми простори за предмети, зад менувачот, на централниот тунел и под потпирачот за лакт. Овој компактен SUV располага со зголемен корисен простор од 2,8 L нa 7,2 L, тоа го прави идеален за чување на сите важни работи кои ти се потребни во секојдневниот живот.

НАЈАВAНГАРДНА ТЕХНОЛОШКА ОПРЕМЕНОСТ


Новиот Compass воведува апсолутни новитети во гамата Jeep®, како што е иновативниот систем за информирање и забава Uconnect™ од 10,1“, новата дигитална инструмент-табла од 10,25“ и ексклузивниот асистент за гласовно препознавање Hey Jeep®.

НОВИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ


Новиот Jeep® Compass е опремен со најавангардни системи за асистенција при возење за да се гарантира безбедноста на возачот, патниците и останатите учесници во сообраќајот. Како што се: Lane Keep Assist – Асистенција за одржување во коловозна лента, Traffic sign recognition – Препознавање на сообраќајните знаци, Intelligent Speed Assist – Интелигентна асистенција за брзината, камера 360°…

НОВ ИЗГЛЕД


Уште поелегантен, уште порешителен, уште повеќе Jeep®. Новиот Compass  ја претставува маската со нови мускулести линии кои дополнително ја нагласуваат надмоќноста и робусноста на возилото. Маската со седум отвори е сега помодерна, додека предните светла и предниот браник имаат комплетно нов дизајн.

Откриј ја удобноста и безбедноста која ја нуди сериската опрема на Jeep® Renegade Longitude: 16″ Тркала од лесна легура; 7” екран на допир; Автоматски двозонски клима уред; Управувач обложен со кожа- technoleather; Електрично регулирање на лумбален дел; Предни светла за магла; Задни паркинг сензори; Предупредување за несакана промена на лента;Електронска контрола на стабилност (ESC)+ Hill Start Assist и многу повеќе…


*Понудата се однесува за верзијата Compass 1.3 T4 130 КС MT FWD Longitude за 1,414,602 денари со вклучен промотивен попуст. Кај оваа верзија емисијата на CO2 во комбиниран циклус на возење изнесува 134-138 gr/km, а потрошувачката на гориво 5,9-6,1 l/100 km. Вредностите за потрошувачка на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и се индицирани само за споредбени цели.
*Понудата се однесува за верзијата Renegade 1.0 GSE 120 hp FWD MT Longitude за 1,148,862 денари со вклучен промотивен попуст. Кај оваа верзија емисијата на CO2 во комбиниран циклус на возење изнесува 134-138 gr/km, а потрошувачката на гориво 5,9-6,1 l/100 km. Вредностите за потрошувачка на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и се индицирани само за споредбени цели. Фотографијата е симболична.

Прикажаниот изглед на автомобилите е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Jeep во Македонија.

Вози ја иновацијата секој ден. Нов Jeep® Compass со најавангардна технолошка опременост,
нови нивоа на безбедност, нови мотори, нова линија на удобност.

НОВ ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕРОТ


Jeep® Compass е попросторен во секој поглед. Елегантната внатрешност има поголеми простори за предмети, зад менувачот, на централниот тунел и под потпирачот за лакт. Овој компактен SUV располага со зголемен корисен простор од 2,8 L нa 7,2 L, тоа го прави идеален за чување на сите важни работи кои ти се потребни во секојдневниот живот.

НАЈАВAНГАРДНА ТЕХНОЛОШКА ОПРЕМЕНОСТ


Новиот Compass воведува апсолутни новитети во гамата Jeep®, како што е иновативниот систем за информирање и забава Uconnect™ од 10,1“, новата дигитална инструмент-табла од 10,25“ и ексклузивниот асистент за гласовно препознавање Hey Jeep®.

НОВИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ


Новиот Jeep® Compass е опремен со најавангардни системи за асистенција при возење за да се гарантира безбедноста на возачот, патниците и останатите учесници во сообраќајот. Како што се: Lane Keep Assist – Асистенција за одржување во коловозна лента, Traffic sign recognition – Препознавање на сообраќајните знаци, Intelligent Speed Assist – Интелигентна асистенција за брзината, камера 360°…

НОВ ИЗГЛЕД


Уште поелегантен, уште порешителен, уште повеќе Jeep®. Новиот Compass  ја претставува маската со нови мускулести линии кои дополнително ја нагласуваат надмоќноста и робусноста на возилото. Маската со седум отвори е сега помодерна, додека предните светла и предниот браник имаат комплетно нов дизајн.

Откриј ја удобноста и безбедноста која ја нуди сериската опрема на Jeep® Renegade Longitude: 16″ Тркала од лесна легура; 7” екран на допир; Автоматски двозонски клима уред; Управувач обложен со кожа- technoleather; Електрично регулирање на лумбален дел; Предни светла за магла; Задни паркинг сензори; Предупредување за несакана промена на лента;Електронска контрола на стабилност (ESC)+ Hill Start Assist и многу повеќе…


*Понудата се однесува за верзијата Compass 1.3 T4 130 КС MT FWD Longitude за 1,414,602 денари со вклучен промотивен попуст. Кај оваа верзија емисијата на CO2 во комбиниран циклус на возење изнесува 134-138 gr/km, а потрошувачката на гориво 5,9-6,1 l/100 km. Вредностите за потрошувачка на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и се индицирани само за споредбени цели.
*Понудата се однесува за верзијата Renegade 1.0 GSE 120 hp FWD MT Longitude за 1,148,862 денари со вклучен промотивен попуст. Кај оваа верзија емисијата на CO2 во комбиниран циклус на возење изнесува 134-138 gr/km, а потрошувачката на гориво 5,9-6,1 l/100 km. Вредностите за потрошувачка на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и се индицирани само за споредбени цели. Фотографијата е симболична.

Прикажаниот изглед на автомобилите е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Jeep во Македонија.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Податоците кои ни ги давате со овој формулар ќе бидат обработени, зачувани и употребени во согласност со условите утврдени во нашата Политика на приватност. Би сакале да ве контактираме во врска со нашите производи, понуди и услуги. Замолуваме назначете подолу како би сакале да ве контактираме.

    Правни забелешки