Сруши ги предрасудите со Jeep®.

JEEP® COMPASS
ПРИВЛЕЧЕН ОД СЕКОЈА ГЛЕДНА ТОЧКА


Искуси ефикасен начин на возење со новиот Jееp® Compass.
Нов Jeep® Compass во стандарна опрема со:
∙Управувач обложен со кожа и рачка на менувач со сребрена боја
∙8.4″радио LOW екран на допир
∙Digital audio broadcast
∙LED задни светла
∙Hill start assist
∙Предупредување за несакана промена на лента на движење
∙Предупредување за судир од напред+радар+автоматско кочење и многу повеќе…

JEEP® RENEGADE
СВЕТОТ НА АВАНТУРИТЕ


Удобност, моќ и забава, Jeep® Renegade поседува се што може да посакаш.
Jeep® Renegade во стандардна опрема вклучува:
∙Предупредување за промена на лента
∙TSR препознавање на сообраќајни знаци
∙Hill start assist
∙Start&Stop систем
∙Мануелен клима уред
∙Радио команди на управувач
∙Digital audio broadcast
∙16″ челични тркала и многу повеќе…

НОВ JEEP® COMPASS 4XE PLUG-IN HYBRID
4X4 ГАРАНТИРАНО


Совршени 4×4 перформанси комбинирани со најнова генерација на мотори, го прават патувањето уште повозбудливо.
Погонот 4×4 е секогаш достапен, благодарение на можноста за комбинирање на хибридниот мотор и турбобензинскиот мотор.
Новиот Јеер® Compass 4xe Plug-In Hybrid ти овозможува да избереш еден од трите различни начини на возење: Hybrid кој ги користи и двата мотори, Electric кој го користи само електричниот мотор при што ги сведува на нула емисиите на CO2, и E-Save кој го одржува нивото на полнење на батеријата и ја зголемува ефикасноста на системите за автономно полнење.
Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid достапен на кредит со специјална понуда за хибридни возила со 0% учество за кредит и фиксна каматна стапка од 3,75%.

ИЗБЕРИ ГО НАЈПОВОЛНИОТ НАЧИН НА ФИНАНСИРАЊЕ И ВОЗИ:
JEEP® COMPASS или JEEP® RENEGADE


∙Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
0% учество
5% фиксна каматна стапка
до 5 години рок на отплата
∙Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing.
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци.

Сруши ги предрасудите со Jeep®.

JEEP® COMPASS
ПРИВЛЕЧЕН ОД СЕКОЈА ГЛЕДНА ТОЧКА


Искуси ефикасен начин на возење со новиот Jееp® Compass.
Нов Jeep® Compass во стандарна опрема со:
∙Управувач обложен со кожа и рачка на менувач со сребрена боја
∙8.4″радио LOW екран на допир
∙Digital audio broadcast
∙LED задни светла
∙Hill start assist
∙Предупредување за несакана промена на лента на движење
∙Предупредување за судир од напред+радар+автоматско кочење и многу повеќе…

JEEP® RENEGADE
СВЕТОТ НА АВАНТУРИТЕ


Удобност, моќ и забава, Jeep® Renegade поседува се што може да посакаш.
Jeep® Renegade во стандардна опрема вклучува:
∙Предупредување за промена на лента
∙TSR препознавање на сообраќајни знаци
∙Hill start assist
∙Start&Stop систем
∙Мануелен клима уред
∙Радио команди на управувач
∙Digital audio broadcast
∙16″ челични тркала и многу повеќе…

НОВ JEEP® COMPASS 4XE PLUG-IN HYBRID
4X4 ГАРАНТИРАНО


Совршени 4×4 перформанси комбинирани со најнова генерација на мотори, го прават патувањето уште повозбудливо.
Погонот 4×4 е секогаш достапен, благодарение на можноста за комбинирање на хибридниот мотор и турбобензинскиот мотор.
Новиот Јеер® Compass 4xe Plug-In Hybrid ти овозможува да избереш еден од трите различни начини на возење: Hybrid кој ги користи и двата мотори, Electric кој го користи само електричниот мотор при што ги сведува на нула емисиите на CO2, и E-Save кој го одржува нивото на полнење на батеријата и ја зголемува ефикасноста на системите за автономно полнење.
Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid достапен на кредит со специјална понуда за хибридни возила со 0% учество за кредит и фиксна каматна стапка од 3,75%.

ИЗБЕРИ ГО НАЈПОВОЛНИОТ НАЧИН НА ФИНАНСИРАЊЕ И ВОЗИ:
JEEP® COMPASS или JEEP® RENEGADE


∙Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
0% учество
5% фиксна каматна стапка
до 5 години рок на отплата
∙Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing.
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Податоците кои ни ги давате со овој формулар ќе бидат обработени, зачувани и употребени во согласност со условите утврдени во нашата Политика на приватност. Би сакале да ве контактираме во врска со нашите производи, понуди и услуги. Замолуваме назначете подолу како би сакале да ве контактираме.

    Правни забелешки