ОСВОИ ГО ПАТОТ

Jeep® Compass за 23.400 евра
Jeep® Renegade за 16.990 евра

Достапни за испорака веднаш!

JEEP ® COMPASS за 23.400 евра


Jeep® Compass во понуда со HILL START ASSIST, Темпомат, лесно затемнети стакла, LED задни светла, рачка на менувач со сребрена боја, Uconnect™ со екран чувствителен на допир…

JEEP ® RENEGADE за 16.990 евра


Jeep® Renegade со ТУРБО бензински мотори со 120 КС и 150 КС, Euro 6D, 16” тркала од лесна легура, Uconnect™ со екран чувствителен на допир, паркинг сензори, систем за предупредување при промена на лента…

ОСВОИ ГО ПАТОТ.

Jeep® Compass за 23.400 евра
Jeep® Renegade за 16.990 евра

Достапни за испорака веднаш!

JEEP ® COMPASS за 23.400 евра


Jeep® Compass во понуда со HILL START ASSIST, Темпомат, лесно затемнети стакла, LED задни светла, рачка на менувач со сребрена боја, Uconnect™ со екран чувствителен на допир…

JEEP ® RENEGADE за 16.990 евра


Jeep® Renegade со ТУРБО бензински мотори со 120 КС и 150 КС, Euro 6D, 16” тркала од лесна легура, Uconnect™ со екран чувствителен на допир, паркинг сензори, систем за предупредување при промена на лента…

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Податоците кои ни ги давате со овој формулар ќе бидат обработени, зачувани и употребени во согласност со условите утврдени во нашата Политика на приватност. Би сакале да ве контактираме во врска со нашите производи, понуди и услуги. Замолуваме назначете подолу како би сакале да ве контактираме.

    Правни забелешки