НОВA ГАМА
ALFA ROMEO
GIULIA&STELVIO BUSINESS

На убавината не можеш да ѝ одолееш.

Гратис дополнителна опрема до 6.300€

НОВA ГАМА
ALFA ROMEO
GIULIA&STELVIO BUSINESS

На убавината не можеш да ѝ одолееш.

Гратис дополнителна опрема до 6.300€

Најсовремени системи за безбедност


Во ерата на технологијата, Alfa Romeo Stelvio & Giulia ја совладаа уметноста да се најде рамнотежа помеѓу возачката страст за „раце на воланот“ и најсовремените системи за автоматско возење со постигнување на второ ниво на автономно возење. Бидејќи убавината во возењето, понекогаш, доаѓа и од интелигентната помош.

Внатрешност со премиум квалитет


Внатрешноста е во целост дизајнира да ги разбуди вашите сетила. Во неа практичноста и убавината се неразделни. Ентериер кој гарантира максимална удобност и италијански луксуз.

Технологијата во служба на убавината


Италијанската страст и спортската моќ на Giulia и Stelvio се нагласени со алуминиумскиот автоматски менувач, управувачот обложен со кожа, како и новата централна табла со висококвалитетни материјали. Екранот на допир од 8,8″ и контролната табла од 7″ во боја обезбедуваат инстант информации. Искуството во возењето го подобруваат и апликациите Apple CarPlay/Android Auto, можноста за безжичното полнење на телефон, Мапа на Европа…

Најсовремени системи за безбедност


Во ерата на технологијата, Alfa Romeo Stelvio & Giulia ја совладаа уметноста да се најде рамнотежа помеѓу возачката страст за „раце на воланот“ и најсовремените системи за автоматско возење со постигнување на второ ниво на автономно возење. Бидејќи убавината во возењето, понекогаш, доаѓа и од интелигентната помош.

Внатрешност со премиум квалитет


Внатрешноста е во целост дизајнира да ги разбуди вашите сетила. Во неа практичноста и убавината се неразделни. Ентериер кој гарантира максимална удобност и италијански луксуз.

Технологијата во служба на убавината


Италијанската страст и спортската моќ на Giulia и Stelvio се нагласени со алуминиумскиот автоматски менувач, управувачот обложен со кожа, како и новата централна табла со висококвалитетни материјали. Екранот на допир од 8,8″ и контролната табла од 7″ во боја обезбедуваат инстант информации. Искуството во возењето го подобруваат и апликациите Apple CarPlay/Android Auto, можноста за безжичното полнење на телефон, Мапа на Европа…

∙18/19" алуминиумски тркала
∙Команди за автоматски менувач на волан
∙Металик боја
∙Електрохроматски надворешни ретровизори
∙Седишта обложени во комбинација кожа со ткаенина
∙Alfa ™ Connect 3D NAV 8,8 " ( Radio, 3D Sat Nav, Mp3, Aux-In, Bluetooth®)
∙Радио DAB
∙Сензор за мртов агол и сензор за премин преку линија

*Понудата се однесува за верзиите ALFA ROMEO GIULIA 2.2 JTDM 160 hp AT RWD со ниво на опрема Business и АLFA ROMEO STELVIO 2.2 JTDM 190 hp AT RWD /Stelvio Business 2.2 JTDM 190 hp AT AWD со ниво на опрема Business со вклучена гратис опрема во вредност до 6.300 евра.
ALFA ROMEO GIULIA 2.2 JTDM 160 hp AT RWD емисија на CO2:126-127 g/km. Комбинирана потрошувачка:4.7-4.8 L/100 km. ALFA ROMEO STELVIO 2.2 JTDM 190 hp AT RWD/Stelvio Business 2.2 JTDM 190 hp AT AWD емисија на CO2:138 g/km. Комбинирана потрошувачка:5.2 L/100 km. CO2 вредноста и потрошувачката се утврдени во согласност со новата постапка за тестирање WLTP наведени во Регулативата 2017/1347.
*18″ алуминиумски тркала за GIULIA Business , 19” алуминиумски тркала за STELVIO Business.
За точниот преглед на гратис дополнителната опрема контактирајте ја овластената продажна мрежа на Alfa Romeo во Македонија. Прикажаниот изглед на автомобилитe е симболичен и не се однесува на оваа промоција.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

    Правни забелешки