Fiat Tipo Sedan за 10.990 €

Не одложувај и искористи ја специјалната понуда само за возилата на лагер.
Испорака веднаш!

ТОЛКУ ПРОСТОР ЗА ТВОЈОТ ЖИВОТ


Лимузина дизајнирана и направена според твоите потреби. Сè она што ти е потребно од практичност до опрема. Tipo Sedan, просторен, комфорен со најголем 520 литарски багажник во класата.

УДОБЕН И МОДЕРЕН


Внатрешноста на Tipo Sedan создадена за да се престојува во комплетен простор, технолошки и пред сè удобен за сите патници.
Седишта во штоф со панели на вратата, пресвлечени во штоф што одговара.

СÈ ШТО ТИ Е ПОТРЕБНО


Лесен и допадлив за возење, Tipo Sedan е твојот идеален сопатник при секое патување, практичен во сите услови.
∙Мануелен клима-уред
∙Ретровизори во боја на каросерија
∙Радио команди на управувач
∙Пакет комфор ( преден потпирач за рака + висинска регулација на возачко седиште)…

ЕКСТРА ПОНУДА


Не одложувај и искористи ја специјалната понуда само за Tipo Sedan на лагер за 10.990 €
Испорака веднаш!

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
0% учество
5% фиксна каматна стапка
до 5 години рок на отплата

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци.

 

 

Fiat Tipo Sedan за 10.990 €

Не одложувај и искористи ја специјалната понуда само за возилата на лагер.
Испорака веднаш

ТОЛКУ ПРОСТОР ЗА ТВОЈОТ ЖИВОТ


Лимузина дизајнирана и направена според твоите потреби. Сè она што ти е потребно од практичност до опрема. Tipo Sedan, просторен, комфорен со најголем 520 литарски багажник во класата.

УДОБЕН И МОДЕРЕН


Внатрешноста на Tipo Sedan создадена за да се престојува во комплетен простор, технолошки и пред сè удобен за сите патници.
Седишта во штоф со панели на вратата, пресвлечени во штоф што одговара.

СÈ ШТО ТИ Е ПОТРЕБНО


Лесен и допадлив за возење, Tipo Sedan е твојот идеален сопатник при секое патување, практичен во сите услови.
∙Мануелен клима-уред
∙Ретровизори во боја на каросерија
∙Радио команди на управувач
∙Пакет комфор ( преден потпирач за рака + висинска регулација на возачко седиште)…

ЕКСТРА ПОНУДА


Не одложувај и искористи ја специјалната понуда само за Tipo Sedan на лагер за 10.990 €
Испорака веднаш!

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
0% учество
5% фиксна каматна стапка
до 5 години рок на отплата

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

    Правни забелешки