ПОПУСТИ НА ЦЕЛАТА ГАМА.
ИСПОРАКА ВЕДНАШ.

Panda од 8.490 €


Практична. Снаодлива. Функционална.
Удобна и суштинска стилизирана, создадена за живот во градот.
Во понуда со: мануелен клима уред, ABS+EBD+ESP,
воздушни перничиња за возач и совозач и воздушни завеси,
далечинска команда за отворање/затворање, висинско прилагодување на управувач, електрична регулација на предни прозори…

Tipo од 10.890 €


Повеќе сериска опрема. Повеќе простор за тебе и твоето семејство.
VDC+Hill Holder (MSR + ASR + Brake Assistant), систем за контрoла на притисок во пневматици, електрична регулација на предни прозори, мануелен клима-уред, далечинска команда отворање затворање, серво управувач, радио MP3 player со USB и AUX VP1.

500L од 11.990 €


Пространо, комфорно, елегантно повеќенаменско возило.
Мануелен клима уред; VDC (ASR/MSR+HBA+Hill Holder) – Систем за динамичка стабилност; 7 воздушни перничиња вклучувајќи и за колена за возачот; Радио AUX in/USB + 6 звучници и антена; Радио команди на управувач и многу друго.

ПОПУСТИ НА ЦЕЛАТА ГАМА.
ИСПОРАКА ВЕДНАШ.

Panda од 8.490 €


Практична. Снаодлива. Функционална.
Удобна и суштинска стилизирана, создадена за живот во градот. Во понуда со: мануелен клима уред, ABS+EBD+ESP, воздушни перничиња за возач и совозач и воздушни завеси, далечинска команда за отворање/затворање, висинско прилагодување на управувач, електрична регулација на предни прозори…

Tipo од 10.890 €


Повеќе сериска опрема. Повеќе простор за тебе и твоето семејство.
VDC+Hill Holder (MSR + ASR + Brake Assistant), систем за контрoла на притисок во пневматици, електрична регулација на предни прозори, мануелен клима-уред, далечинска команда отворање затворање, серво управувач, радио MP3 player со USB и AUX VP1.

500L од 11.990 €


Пространо, комфорно, елегантно повеќенаменско возило.
Мануелен клима уред ; VDC (ASR/MSR+HBA+Hill Holder) – Систем за динамичка стабилност; 7 воздушни перничиња вклучувајќи и за колена за возачот; Радио AUX in/USB + 6 звучници и антена; Радио команди на управувач и многу друго.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

    Правни забелешки