JEEP ГО ПРЕТСТАВУВА НОВИОТ JEEP® COMPASS 4XE PLUG-IN HYBRID

Новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid е моќен и безбеден во секакви услови. Тестирајте ја ефикасноста на хибридниот мотор на терен. Подготвени ли сте за вашата следна авантура?

Специјална понуда за хибридни возила:
0% учество за кредит
3.75% каматна стапка

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НОВИОТ COMPASS


Нова надворешност, со нова предна маска и нови FULL LED светла и сосема нов ентериер со поелегантна конзола и поголем простор за складирање на сѐ што ви е потребно. Останете целосно поврзани со новиот и побрз систем за информирање и забава Uconnect™ од 10.1 ’’, нa новата дигитална инструмент-табла од 10,25” и ексклузивниот асистент за гласовно препознавање “Hey Jeep®”. Новиот Compass е опремен и со најновите системи за помош во возењето, како што се системот за препознавање на сообраќајните знаци и системот за предупредување за фронтален судир со радар и автоматско кочење.

МОЌНОСТ ДО 240 КС 


Со максимална моќност до 240 КС , Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid нуди забрзување од 0 до 100km/h за 7.3 секунди. Новиот Compass 4xe Plug-In хибриден мотор го комбинира предниот турбобензински мотор со вториот и моќен електричен мотор одзади.

4X4 ГАРАНТИРАНО


Совршени 4×4 перформанси комбинирани со најнова генерација на мотори, ќе ве однесат каде и да е.
Погонот 4×4 и електричниот мотор ќе ви пружат максимален комфор при возењето.

ПОВИСОК МАКСИМАЛЕН ВРТЕЖЕН МОМЕНТ ПРИ НИСКИ БРЗИНИ


Вашето доживување при возењето секогаш ќе биде на врвот со новиот Jeep® 4xe Plug-In Hybrid технологијата, која гарантира повисок максимален вртежен момент. Jeep® 4xe Plug-In Hybrid ќе ве воведе во нова ера на мобилност, со зголемена ефикасност, поголема одговорност и подобрени перформанси.

БРЗО И ЕДНОСТАВНО ПОЛНЕЊЕ


Наполнете го вашиот нов Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid дома на лесен и едноставен начин, само поврзете го вашето возило на домашното напојување.
Ако сакате да заштедите на време наполнете го возилото на некоја од станиците за полнење на хибридни возила во вашиот град.
За потполно полнење на батериите ќе Ви бидат потребни помалку од два часа*.
*во зависност од Вашиот енергетски план
Jeep Compass 4xe PHEV комбинирана потрошувачка на гориво од 2,1 до 2,2 l/100 km; емисија на CO2 комбинирано од 50 до 51 gr/km. Вредностите за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се во согласност со важечките WLTP стандарди. За детални информации контактирајте го најблиското продажно место на Jeep.

ДОСТАПЕН НА КРЕДИТ СО СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ХИБРИДНИ ВОЗИЛА


Изберете го новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid и уживајте во низа економски придобивки:
• намалување на емисиите
• намалена потрошувачка на гориво
• бројни олеснувања за паркирање и многу повеќе…

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid достапен на кредит со специјална понуда за хибридни возила со 0% учество за кредит и фиксна каматна стапка од 3,75%.

JEEP ГО ПРЕТСТАВУВА НОВИОТ JEEP® COMPASS 4XE PLUG-IN HYBRID

Новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid е моќен и безбеден во секакви услови. Тестирајте ја ефикасноста на хибридниот мотор на терен. Подготвени ли сте за вашата следна авантура?

Специјална понуда за хибридни возила:
0% учество за кредит
3.75% каматна стапка

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НОВИОТ COMPASS


Нова надворешност, со нова предна маска и нови FULL LED светла и сосема нов ентериер со поелегантна конзола и поголем простор за складирање на сѐ што ви е потребно. Останете целосно поврзани со новиот и побрз систем за информирање и забава Uconnect™ од 10.1 ’’, нa новата дигитална инструмент-табла од 10,25” и ексклузивниот асистент за гласовно препознавање “Hey Jeep®”. Новиот Compass е опремен и со најновите системи за помош во возењето, како што се системот за препознавање на сообраќајните знаци и системот за предупредување за фронтален судир со радар и автоматско кочење.

МОЌНОСТ ДО 240 КС 


Со максимална моќност до 240 КС , Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid нуди забрзување од 0 до 100km/h за 7.3 секунди. Новиот Compass 4xe Plug-In хибриден мотор го комбинира предниот турбобензински мотор со вториот и моќен електричен мотор одзади.

4X4 ГАРАНТИРАНО


Совршени 4×4 перформанси комбинирани со најнова генерација на мотори, ќе ве однесат каде и да е.
Погонот 4×4 и електричниот мотор ќе ви пружат максимален комфор при возењето.

ПОВИСОК МАКСИМАЛЕН ВРТЕЖЕН МОМЕНТ ПРИ НИСКИ БРЗИНИ


Вашето доживување при возењето секогаш ќе биде на врвот со новиот Jeep® 4xe Plug-In Hybrid технологијата, која гарантира повисок максимален вртежен момент. Jeep® 4xe Plug-In Hybrid ќе ве воведе во нова ера на мобилност, со зголемена ефикасност, поголема одговорност и подобрени перформанси.

БРЗО И ЕДНОСТАВНО ПОЛНЕЊЕ


Наполнете го вашиот нов Jeep ® Compass 4xe Plug-In Hybrid дома на лесен и едноставен начин, само поврзете го вашето возило на домашното напојување.
Ако сакате да заштедите на време наполнете го возилото на некоја од станиците за полнење на хибридни возила во вашиот град.
За потполно полнење на батериите ќе Ви бидат потребни помалку од два часа*.
*во зависност од Вашиот енергетски план
Compass 4xe: CO2 eмисии (комбинирано) (g / km): 48 – 45. Потрошувачка на гориво (комбинирано) (l / 100 km): 2.3 – 2.1; Вредности пресметани врз основа на метод за мерење/корелација кои се однесуваат на циклусот NEDC, согласно Регулативата (EU) 2019/1840. Наведените вредности за потрошувачка на гориво и емисии на CO2 се измерени од страна на производителот на прелиминарните тестови за одобрување и можат да бидат предмет на промени согласно финалното одобрување.

ДОСТАПЕН НА КРЕДИТ СО СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ХИБРИДНИ ВОЗИЛА


Изберете го новиот Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid и уживајте во низа економски придобивки:
• намалување на емисиите
• намалена потрошувачка на гориво
• бројни олеснувања за паркирање и многу повеќе…

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid достапен на кредит со специјална понуда за хибридни возила со 0% учество за кредит и фиксна каматна стапка од 3,75%.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Податоците кои ни ги давате со овој формулар ќе бидат обработени, зачувани и употребени во согласност со условите утврдени во нашата Политика на приватност. Би сакале да ве контактираме во врска со нашите производи, понуди и услуги. Замолуваме назначете подолу како би сакале да ве контактираме.

    Правни забелешки