Alfa Romeo
STELVIO B-TECH

2.2 Turbo Diesel 190 КС Q4 AT8
53.300 евра

Alfa Romeo
STELVIO B-TECH

2.2 Turbo Diesel 190 КС Q4 AT8
53.300 евра

ЖИВОТ СО FIAT 500

Забавен, смел, темпераментен и cool. 500 е повеќе од само автомобил. Тоа е симбол на стил, елеганција и дизајн. Влези во градскиот автомобил кој веќе го маѓепса целиот свет, благодарение на ексклузивните детали, неговата префинета внатрешност и палета на бои.

ЕДЕН АВТОМОБИЛ, БЕЗБРОЈ КАРАКТЕРИ

Дали сакаш да блеснеш како ѕвезда – Star или си смела рокѕвезда – Rockstar? Каков и да е твојот карактер, секогаш ќе има 500 кој совршено ќе ти одговара. Од новите подобрени амбиенти на внатрешност кај гламурозниот нов 500 Star и храбриот нов 500 Rockstar, дсекојдневниот 500 Pop и стилскиот 500 Lounge. Избери го расположението во кое сакаш да бидеш и изрази го на најдобар можен начин, во нов 500.

FIAT 500 ЈА САКА СЕКОЈА ИНОВАЦИЈА

Екранот на допир UconnectTM 7’’ HD LIVE со „таблет ефект“ и екран HD го претставува врвот на информирањето и забавата и нуди широк спектар функции: од услугите на UconnectTM LIVE кои се понудени во серија, системот за гласовни команди, до технологијата Bluetooth® со гласовно препознавање.

Благодарение на апликациите Android AutoTM  и Apple CarPlay можеш лесно да го поврзеш твојот паметен телефон со Uconnect HD 7” екранот на допир и да телефонираш, испраќаш пораки, управуваш со апликации, музика и мапи без одвлекување на вниманието посветено на возењето.

ЖИВОТ СО FIAT 500

Забавен, смел, темпераментен и cool. 500 е повеќе од само автомобил. Тоа е симбол на стил, елеганција и дизајн. Влези во градскиот автомобил кој веќе го маѓепса целиот свет, благодарение на ексклузивните детали, неговата префинета внатрешност и палета на бои.

ЕДЕН АВТОМОБИЛ, БЕЗБРОЈ КАРАКТЕРИ

Дали сакаш да блеснеш како ѕвезда – Star или си смела рокѕвезда – Rockstar? Каков и да е твојот карактер, секогаш ќе има 500 кој совршено ќе ти одговара. Од новите подобрени амбиенти на внатрешност кај гламурозниот нов 500 Star и храбриот нов 500 Rockstar, до секојдневниот 500 Pop и стилскиот 500 Lounge.. Избери го расположението во кое сакаш да бидеш и изрази го на најдобар можен начин, во нов 500.

FIAT 500 ЈА САКА СЕКОЈА ИНОВАЦИЈА

Екранот на допир UconnectTM 7’’ HD LIVE со „таблет ефект“ и екран HD го претставува врвот на информирањето и забавата и нуди широк спектар функции: од услугите на UconnectTM LIVE кои се понудени во серија, системот за гласовни команди, до технологијата Bluetooth® со гласовно препознавање.

Благодарение на апликациите Android AutoTM  и Apple CarPlay можеш лесно да го поврзеш твојот паметен телефон со Uconnect HD 7” екранот на допир и да телефонираш, испраќаш пораки, управуваш со апликации, музика и мапи без одвлекување на вниманието посветено на возењето.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

    Правни забелешки