ЗАПОЧНИ ЈА ТВОЈАТА
АВАНТУРА ВЕДНАШ

Jeep® Compass за 23.400 €
Jeep® Renegade за 16.990 €

Добиј промотивно гратис зимски гуми и каско за една година.

JEEP® COMPASS за
23.400 €


Jeep® Compass во понуда со HILL START ASSIST, Темпомат, електрична паркинг кочница, LED задни светла, рачка на менувач со сребрена боја, Uconnect™ со екран чувствителен на допир…

JEEP® RENEGADE за 16.990 €


Jeep® Renegade со ТУРБО бензински мотори со 120 КС и 150 КС, Euro 6D, 16” алуминиумски тркала во серија, надолжни кровни носачи, LED предни светла, Uconnect™ со екран чувствителен на допир, електрична паркинг кочница, паркинг сензори, систем за предупредување при промена на лента…

ADVENTURE DAYS


Добиј промотивно гратис зимски гуми и каско за една година.

ЗАПОЧНИ ЈА ТВОЈАТА АВАНТУРА ВЕДНАШ

Никогаш не знаеш каде ќе те однесе авантурата.
Но знаеш од каде започнува сè.
Jeep® Compass за 23.400 €
Jeep® Renegade за 16.990 €

Промотивно гратис зимски гуми и каско за една година.

JEEP® COMPASS за 23.400 €


Jeep® Compass во понуда со HILL START ASSIST, Темпомат, електрична паркинг кочница, LED задни светла, рачка на менувач со сребрена боја, Uconnect™ со екран чувствителен на допир…

JEEP® RENEGADE за 16.990 €


Jeep® Renegade со ТУРБО бензински мотори со 120 КС и 150 КС, Euro 6D, 16” алуминиумски тркала во серија, надолжни кровни носачи, LED предни светла, Uconnect™ со екран чувствителен на допир, електрична паркинг кочница, паркинг сензори, систем за предупредување при промена на лента…

Добиј промотивно гратис зимски гуми и каско за една година

ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Податоците кои ни ги давате со овој формулар ќе бидат обработени, зачувани и употребени во согласност со условите утврдени во нашата Политика на приватност. Би сакале да ве контактираме во врска со нашите производи, понуди и услуги. Замолуваме назначете подолу како би сакале да ве контактираме.

    Правни забелешки