ВРЕМЕ Е ЗА СРЕЌА!

 

избери градски автомобил, моноволуменец или SUV од семејството Fiat 500 со попусти и до 1500 евра.

Вози веднаш: искористи финансирање без учество
за кредит!

500 за 10.490 €


Забавен, смел, темпераментен и cool. 500 е повеќе од само автомобил. Тоа е симбол на стил, елеганцијa и дизајн. Влези во градскиот автомобил кој го маѓепса целиот свет, благодарение на ексклузивните детали, неговата префинета внатрешност и палета на бои.
Мануелен клима уред
7 воздушни перничиња
Vehicle Dynamic Control (ESP+ABS+ASR + Hill Holder)
Радио со USB со команди на управувачот
LED дневни светрла

Промотивен попуст 1500 Евра кај сите верзии во ценовникот.

Понудата се однесува за верзијата 500 POP 1.2

ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК
ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

500L за 12.490 €


Легендарен дизајн на 500, просторност на моноволуменец и карактер на crossover – 500L е идеалниот автомобил за твоето семејство. Каков и да е семејниот стил, со новата серија на 500L има верзија за секого: од градскиот 500L Urban и поврзаниот 500L Mirror, до храбриот и спортски 500L Sport и авантуристичкиот crossover 500L Cross.

Мануелен клима-уред; Мултимедијален уред Uconnect 5″ Touch Screen, Bluetooth Радио команди на управувач Cruise Control; Start&Stop систем; LED дневни светла ;Vehicle Dynamic Control (ESP+ABS+ASR + Hill Holder); 16” тркала; 6 воздушни перничиња

Промотивен попуст 1000 Евра кај сите верзии во ценовникот.

Понудата се однесува за верзијата 500L Urban 1.4 MPI

ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК
ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

500X за 16.890 €


SUV со Xtra стил, нови мотори, најнова технологија и богата опрема во серија. Иднината која ја сакаме е зелена и одржлива. Затоа 500X го опремивме со нови GSE бензински мотори, за максимална моќ и намалена потрошувачка. Светот напредува, возењето исто така. 500X ви ги носи најиновативните системи за активна безбедност, во серија:

Мануелен клима-уред; Мултимедијален уред Uconnect 7″ Touch Screen, Bluetooth со Apple CarPlay / Android Auto™ mirroring; Радио команди на кожен управувач; Cruise Control; Start&Stop систем; LED дневни светла; Vehicle Dynamic Control (ESP+ABS+ASR + Hill Holder); Предупредување за промена на лента + препознавање на сообраќајни знаци; 6 воздушни перничиња; Електрична паркирна кочница Спојлер на задна врата; USB за втор ред на седишта; Преден потпирач за рака; Електрика на задни стакла.

Промотивен попуст 1000 Евра кај сите верзии во ценовникот.
Понудата се однесува за верзијата 500X Urban 1.0 GSE 120 KS

ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК
ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

ВОЗИ ВЕДНАШ!


Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
0% учество
5% фиксна каматна стапка
до 5 години рок на отлата

ВРЕМЕ Е ЗА СРЕЌА!

избери градски автомобил, моноволуменец или SUV од семејството Fiat 500 со попусти и до 1500 евра.

Вози веднаш: искористи финансирање без учество
за кредит!

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

500 за 10.490 €


Забавен, смел, темпераментен и cool. 500 е повеќе од само автомобил. Тоа е симбол на стил, елеганцијa и дизајн. Влези во градскиот автомобил кој го маѓепса целиот свет, благодарение на ексклузивните детали, неговата префинета внатрешност и палета на бои.
Мануелен клима уред
7 воздушни перничиња
Vehicle Dynamic Control (ESP+ABS+ASR + Hill Holder)
Радио со USB со команди на управувачот
LED дневни светрла

Промотивен попуст 1500 Евра кај сите верзии во ценовникот.

Понудата се однесува за верзијата 500 POP 1.2

ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК
ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

500L за 12.490 €


Легендарен дизајн на 500, просторност на моноволуменец и карактер на crossover – 500L е идеалниот автомобил за твоето семејство. Каков и да е семејниот стил, со новата серија на 500L има верзија за секого: од градскиот 500L Urban и поврзаниот 500L Mirror, до храбриот и спортски 500L Sport и авантуристичкиот crossover 500L Cross.

Мануелен клима-уред; Мултимедијален уред Uconnect 5″ Touch Screen, Bluetooth Радио команди на управувач Cruise Control; Start&Stop систем; LED дневни светла ;Vehicle Dynamic Control (ESP+ABS+ASR + Hill Holder); 16” тркала; 6 воздушни перничиња

Промотивен попуст 1000 Евра кај сите верзии во ценовникот.

Понудата се однесува за верзијата 500L Urban 1.4 MPI

ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК
ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

500X за 16.890 €


SUV со Xtra стил, нови мотори, најнова технологија и богата опрема во серија. Иднината која ја сакаме е зелена и одржлива. Затоа 500X го опремивме со нови GSE бензински мотори, за максимална моќ и намалена потрошувачка. Светот напредува, возењето исто така. 500X ви ги носи најиновативните системи за активна безбедност, во серија:

Мануелен клима-уред; Мултимедијален уред Uconnect 7″ Touch Screen, Bluetooth со Apple CarPlay / Android Auto™ mirroring; Радио команди на кожен управувач; Cruise Control; Start&Stop систем; LED дневни светла; Vehicle Dynamic Control (ESP+ABS+ASR + Hill Holder); Предупредување за промена на лента + препознавање на сообраќајни знаци; 6 воздушни перничиња; Електрична паркирна кочница Спојлер на задна врата; USB за втор ред на седишта; Преден потпирач за рака; Електрика на задни стакла.

Промотивен попуст 1000 Евра кај сите верзии во ценовникот.
Понудата се однесува за верзијата 500X Urban 1.0 GSE 120 KS

ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК
ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

ВОЗИ ВЕДНАШ!


Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
0% учество
5% фиксна каматна стапка
до 5 години рок на отлата

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

    Правни забелешки