Новите Jeep® Wrangler, Compass и Renegade 4xe Plug-In Hybrid се исто моќни колку што се и забавни за off-road возење. Ефикасноста на хибридниот мотор е терен кој треба да биде истражен. Дали сте подготвени за вашата следна авантура?

JEEP® WRANGLER 4xe
МОЌНОСТ ОД ИДНИНАТА: ДО 380 КС КОМБИНИРАНО


Ви ја претставуваме нашата Plug-In Hybrid легенда! Новиот Wrangler 4xe Plug-In Hybrid станува помоќен, со извонредна способност за поминување низ вода препуштајќи се на тивко и бескомпромисно теренско возење благодарение на максималниот вртежен момент при ниски режими на работа на моторот.

Откриј го моделот

JEEP® COMPASS 4xe
ЕВОЛУЦИЈА НА МОБИЛНОСТА


Направете планови за истражување со вашиот нов Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid! Новите иновации кај интегралниот погон на сите тркала ги зголемуваат 4×4 перформансите, додека економичноста и емисиите на издувни гасови се подобрени. Во комбиниран режим на возење, потрошувачката на гориво може да биде и само 2,1l / 100 km. Електричниот начин пружа комплетно ново доживување: нула емисии на CO2 и има автономија на возење до 50 km во потполна тишина.

Откриј го моделот

JEEP® RENEGADE 4xe
100% HYBRID, 100% JEEP®


Започнете го денот со Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid. Благодарение на двата мотори, едниот електричен а другиот турбо бензински, имајте уште позабавно, безбедно и извонредно искуство во возењето. До 70% поефикасно од 4х4 дизел верзијата.

Откриј го моделот

Кредит за електрични / хибридни автомобили од ПроКредит Банка: 3,75% фиксна каматна стапка, залог – автомобилот кој се купува, 0% сопствено учество, 0% провизија при исплата, рок на отплата – 5 години.
Емисија на CO2 во комбиниран циклус на возење: Jeep Renegade 4xe – 41-52 g/km, Jeep Compass 4xe – 50-51 g/km, Jeep Wrangler 4xe – 79-94 g/km
Потрошувачка на гориво во комбиниран циклус на возење: Jeep Renegade 4xe – 1,8-2,1 l/100 km, Jeep Compass 4xe – 2,1-2,2 l/100 km, Jeep Wrangler 4xe – 3,5-4,1 l/100 km
Вредностите за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се прикажани според нормативот WLTP, за споредба со други возила кои се тестирани со исти технички процедури и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.
Истите зависат од повеќе фактори како што на пример се: вградената дополнителна опрема, големината на пневматиците, временските услови, стилот на возење и натовареноста на возилото.
Фотографиите се симболични. За точниот изглед на возилата и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Jeep или на jeep.mk. 

Новите Jeep® Wrangler, Compass и Renegade 4xe Plug-In Hybrid се исто моќни колку што се и забавни за off-road возење. Ефикасноста на хибридниот мотор е терен кој треба да биде истражен. Дали сте подготвени за вашата следна авантура?

JEEP® WRANGLER 4xe
МОЌНОСТ ОД ИДНИНАТА: ДО 380 КС КОМБИНИРАНО


Ви ја претставуваме нашата Plug-In Hybrid легенда! Новиот Wrangler 4xe Plug-In Hybrid станува помоќен, со извонредна способност за поминување низ вода препуштајќи се на тивко и бескомпромисно теренско возење благодарение на максималниот вртежен момент при ниски режими на работа на моторот.

Откриј го моделот

JEEP® COMPASS 4xe
ЕВОЛУЦИЈА НА МОБИЛНОСТА


Направете планови за истражување со вашиот нов Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid! Новите иновации кај интегралниот погон на сите тркала ги зголемуваат 4×4 перформансите, додека економичноста и емисиите на издувни гасови се подобрени. Во комбиниран режим на возење, потрошувачката на гориво може да биде и само 2,1l / 100 km. Електричниот начин пружа комплетно ново доживување: нула емисии на CO2 и има автономија на возење до 50 km во потполна тишина.

Откриј го моделот

JEEP® RENEGADE 4xe
100% HYBRID, 100% JEEP®


Започнете го денот со Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid. Благодарение на двата мотори, едниот електричен а другиот турбо бензински, имајте уште позабавно, безбедно и извонредно искуство во возењето. До 70% поефикасно од 4х4 дизел верзијата.

Откриј го моделот

Кредит за електрични / хибридни автомобили од ПроКредит Банка: 3,75% фиксна каматна стапка, залог – автомобилот кој се купува, 0% сопствено учество, 0% провизија при исплата, рок на отплата – 5 години.
Емисија на CO2 во комбиниран циклус на возење: Jeep Renegade 4xe – 41-52 g/km, Jeep Compass 4xe – 50-51 g/km, Jeep Wrangler 4xe – 79-94 g/km
Потрошувачка на гориво во комбиниран циклус на возење: Jeep Renegade 4xe – 1,8-2,1 l/100 km, Jeep Compass 4xe – 2,1-2,2 l/100 km, Jeep Wrangler 4xe – 3,5-4,1 l/100 km
Вредностите за потрошувачката на гориво и емисиите на CO2 се прикажани според нормативот WLTP, за споредба со други возила кои се тестирани со исти технички процедури и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.
Истите зависат од повеќе фактори како што на пример се: вградената дополнителна опрема, големината на пневматиците, временските услови, стилот на возење и натовареноста на возилото.
Фотографиите се симболични. За точниот изглед на возилата и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Jeep или на jeep.mk. 

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Податоците кои ни ги давате со овој формулар ќе бидат обработени, зачувани и употребени во согласност со условите утврдени во нашата Политика на приватност. Би сакале да ве контактираме во врска со нашите производи, понуди и услуги. Замолуваме назначете подолу како би сакале да ве контактираме.

    Правни забелешки