ТВОЈОТ КУЛТЕН ВИТАМИН, УШТЕ ОД 1957 ГОДИНА. ДОБАР Е ЗА ТЕЛОТО, ОДЛИЧЕН ЗА ДУШАТА.

Во потрага си по дневна доза на добро расположение?
Тогаш со сигурност ќе ја обожаваш енергијата на новата гама CULT.


FIAT 500 веќе за 11.690 €
FIAT 500X веќе за 17.890 €

ТВОЈОТ КУЛТЕН ВИТАМИН, УШТЕ ОД 1957 ГОДИНА. ДОБАР Е ЗА ТЕЛОТО, ОДЛИЧЕН ЗА ДУШАТА.

Во потрага си по дневна доза на добро расположение?
Тогаш со сигурност ќе ја обожаваш енергијата на новата гама CULT


FIAT 500 веќе за 11.690 €
FIAT 500X веќе за 17.890 €

ЗАБОРАВИ НА ЛОШОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ, УЖИВАЈ ВО СИНИТЕ ДЕТАЛИ


Новата гама Fiat 500 & 500X Cult не прави компромиси помеѓу забавата и елеганцијата.
Темнo синатa табла и сините монограмски седишта го прават ексклузивниот изглед кој ти треба.

ЗАБАВУВАЈ СЕ И ЧУВСТВУВАЈ СЕ БЕЗБЕДНО


Светот е забавно место за истражување кога технологијата е на твоја страна.Новата гама Fiat 500 & 500X Cult има сѐ што ти е потребно за безбедно и забавно патување, ESP – електронска контрола на стабилноста, ограничувач на брзина, TMPS – мониторинг на притисок во пневматици, предупредување за промена на лента, препознавање на знаци, воздушни перничиња… Кој вели дека безбедно, значи здодевно?**

ДОБРОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ ПОВРЗУВА


Новиот инфо-забавен систем е токму она што ти е потребно кога ти треба енергетски поттик. Достапен со интеграција на Apple CarPlay и компатибилност со Android Auto™, системот нуди интуитивен кориснички интерфејс преку кој лесно може да се управува со мапи, музика, контакти и многу повеќе. Новата гама Fiat 500 & 500X Cult нуди совршена поврзаност за време на твоите незаборавни патувања.**

ЗАБОРАВИ НА ЛОШОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ, УЖИВАЈ ВО СИНИТЕ ДЕТАЛИ


Новата гама Fiat 500 & 500X Cult не прави компромиси помеѓу забавата и елеганцијата.
Темнo синатa табла и сините монограмски седишта го прават ексклузивниот изглед кој ти треба.

ЗАБАВУВАЈ СЕ И ЧУВСТВУВАЈ СЕ БЕЗБЕДНО


Светот е забавно место за истражување кога технологијата е на твоја страна.Новата гама Fiat 500 & 500X Cult има сѐ што ти е потребно за безбедно и забавно патување, ESP – електронска контрола на стабилноста, ограничувач на брзина, TMPS – мониторинг на притисок во пневматици, предупредување за промена на лента, препознавање на знаци, воздушни перничиња… Кој вели дека безбедно, значи здодевно?**

ДОБРОТО РАСПОЛОЖЕНИЕ ПОВРЗУВА


Новиот инфо-забавен систем е токму она што ти е потребно кога ти треба енергетски поттик. Достапен со интеграција на Apple CarPlay и компатибилност со Android Auto™, системот нуди интуитивен кориснички интерфејс преку кој лесно може да се управува со мапи, музика, контакти и многу повеќе. Новата гама Fiat 500 & 500X Cult нуди совршена поврзаност за време на твоите незаборавни патувања.**

ПОБАРАЈ ПОНУДА

    ВАШИ ДЕТАЛИ

    Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

    Правни забелешки

    *Понудата се однесува за верзијата Fiat 500 1.2 CULT по цена за 710.082 ден со вклучен специјален промотивен попуст . Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,1/5,3 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 114 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење. Понудата се однесува за верзијата Fiat 500X 1.0 CULT по цена за 1.080.882 ден со вклучен специјален промотивен попуст . Комбинирана потрошувачка кај оваа верзија 5,8 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 133 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење. Изгледот на автомобилите е симболичен и не се однесува на оваа промоција. ** За точен преглед на опремата, сериска и дополнителна, и повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Fiat во Македонија.