image image image image
Микрософт Академија -
Старт за успешна ИТ кариера

Најпрестижните светски ИТ сертификати
Најдобри услови и најниски цени во регионот
Настава водена од сертифицирани тренери
Оригинална Microsoft литература
Оргинални Microsoft дипломи
Микрософт Сертифициран 
ИТ професионалец

Бидете и Вие дел од ИТ елитата
Докажете го Вашето знаење, вештина и способности
Теоретско и практично изучување на современи технологии
Дополнете го Вашето CV со светски признаени сертификати
Бенефити од Микрософт за сите сертифицирани членови
CompTIA A+
Индустриски стандард за компјутерска подршка
Вендорски неутрална сертификација
Стекнување техничка експертиза за инсталација, одржување, вмрежување и сигурност на компјутери  
European Computer Driving Licence
ECDL - Европска Компјутерска Возачка Дозвола

Повеќе од 9 милиони сертифицирани професионалци
Есенцијален сертификат за познавање на работа со компјутер
Интернационално признаен и одобрен од државни институции
Специјални услови и цени за ученици, студенти и невработени
 

ECDL

 • ECDL Start
 • ECDL CORE
 • ECDL Advanced
 • ECDL KIDS
 • ECDL Citizen
 • ECDL Medical

Повеќе...

MICROSOFT - MOC

 • MCITP: Server Administrator
 • MCITP: Enterprise Administrator
 • MCITP: Enterprise Support
 • MCITP: Consumer Support
 • MCITP: Messaging Administrator

Повеќе...    

Најнови Вести

 • Нова линија на сертификати (MTA) Microsoft Technology Asociate
 • Б-Кингс со нова Микрософт компентенција за Виртуализација
 • Кампања за виртуелизација со бесплатно полагање во вредност од 80 долари
 • Намалување до 50% на сите Микрософт Официјални курсеви
 • Полагањата за Микрософт испитите со поскапување од 50 на 80 долари
 • 1
 • 2

Насоки на Микрософт ИТ сертификација

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Следете не на Facebook

Б-Кингс брошура

Login Form